NÅ FÅR DU SOM KUNDE MER UT AV HANDLEOPPLEVELSEN

For å vise at vi setter pris på deg som kunde lanserer vi vår egen kundeklubb der du får unike fordeler tilbake. Som medlem av CC Vest Fordel vil du blant annet motta nyheter, invitasjoner til helt spesielle arrangementer og eksklusive rabatter. Du trenger ikke engang et eget medlemskort, da medlemskapet knyttes opp mot ditt eget bankkort.

Programmet er skreddersydd for å treffe dine interesser og behov, slik at du mottar anbefalinger, nyheter og tilbud tilpasset deg.

I tillegg har vi gjort det mer lønnsomt for deg å handle på senteret. Hver gang du bruker ditt vanlige bankkort tjener du opp bonuspoeng. Disse bonuspoengene vil være mulige å tas ut i gavekort som kan benyttes i alle butikker på senteret.

Ved å bli medlem i CC Vest Fordel vil du samtidig bli invitert til spennende arrangementer, for eksempel når vi avholder utvidet åpningstider, egne motevisninger, kurs, lanseringer av nye butikker og kundekvelder hos utvalgte forretninger. Du vil også få unike tilbud på produkter og tjenester tilpasset deg.

Mange har ulik smak og interesser. Derfor jobber vi ekstra hardt for at du skal finne de varene du leter etter og få en handleopplevelse tilpasset deg.

Det handler om god smak.